TANDARTSPRAKTIJK ARKENDONK

Praktijkinfo

Tandartspraktijk Arkendonk verwerkt medische gegevens van patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij privacy hoog in het vaandel staan. In ons privacyregelement kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat in het privacyregelement opgenomen welke rechten u heeft als betrokkene. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u contact opnemen met Mariken de Bruijn via 0162-454044.

Onze praktijk heeft alle disciplines in huis zoals:

De Tandarts voor de algemene tandheelkunde.

In ons team werkt Tandarts Philip Robbens op maandag en donderdag. Tandarts Betania Bisio is ons team komen versterken vanaf 20 april jl., zij werkt op woensdag en vrijdag.

De Mondhygiëniste voor het verwijderen van tandsteen en de uitleg over onderhoud van tandvlees en tanden en kiezen. Tevens is zij operatie-assistente.

De Implantoloog voor het plaatsen van implantaten voor het "klikgebit"en voor kronen op implantaat.

Komt u in aanmerking voor een behandeling met implantaten, dan wordt deze uitgevoerd door een implantoloog. Dat is iemand die zich na een studie Tandheelkunde heeft gespecialiseerd in het operatieve deel dat nodig is om implantaten te plaatsen. Wij werken samen met implantoloog Ronald Wils. Hij is in 1979 afgestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen en heeft zich daarna ontwikkeld tot specialist op het gebied implantaatsystemen en complexe implantaatoperaties. Hij is ook betrokken bij diverse internationale wetenschappelijke onderzoeken. Daarnaast geeft hij al jaren les aan beginnende implantologen en tandprothetici. De heer Wils implanteert sinds 1985 bij meerdere praktijken in binnen- en buitenland.

De klinisch Protheticus voor de vervaardiging van de uitneembare prothese.

Tandtechnisch Laboratorium
Tevens zit in ons pand het Tandtechnisch Laboratorium Ackdentoh Tandtechniek gevestigd. Door de korte lijnen kunnen wij snel schakelen en kunt u in een vertrouwde omgeving vaak direct terecht voor reparaties en kleurbepalingen.

U hoeft dus niet van het ene adres naar het andere, onze medewerkers vullen elkaar qua diensten goed aan.

Nieuwe patiënten
20 april jl. is naast Tandarts Robbens ook Tandarts Bisio gestart in de praktijk. Daarom nemen wij op dit moment weer nieuwe patiënten aan. 

Wilt u zich aanmelden of meer informatie hierover, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden op 0162-454044.

Huisregels
Om onduidelijkheid te voorkomen hebben wij huisregels opgesteld met belangrijke zaken zoals afspraken, planning en financiën. Deze kunt u hier inzien en deze hangen ook ter info in onze wachtkamer.

Sinds enige tijd sturen wij per e-mail en per sms afspraakherinneringen aan u. Een e-mail sturen wij doorgaans in het weekend voor de afspraak.

Het maken van een afspraak doen we samen met u. Wij noteren het in onze agenda en verwachten van u hetzelfde. Het sturen van afspraakherinneringen is een extra service. Als u om een of andere reden geen herinnering heeft ontvangen, betekent dit niet dat u geen afspraak heeft.

Dus: de gemaakte afspraak is leidend! Bij twijfel kunt u altijd even contact zoeken met ons.