TANDARTSPRAKTIJK ARKENDONK

Praktijkinfo

Tandartspraktijk Arkendonk verwerkt medische gegevens van patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij privacy hoog in het vaandel staan. In ons privacyregelement kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat in het privacyregelement opgenomen welke rechten u heeft als betrokkene. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u contact opnemen met Mariken de Bruijn via 0162-454044, keuze 1.

Onze praktijk heeft alle disciplines in huis zoals:

De Tandarts voor de algemene tandheelkunde  

De Mondhygiëniste voor het verwijderen van tandsteen en de uitleg over onderhoud van tandvlees en tanden en kiezen.

De Implantoloog voor het plaatsen van implantaten voor het "klikgebit"en voor kronen op implantaat.

De klinisch Protheticus voor de vervaardiging van de uitneembare prothese.

Tandtechnisch Laboratorium
Tevens zit in ons pand het Tandtechnisch Laboratorium Ackdentoh Tandtechniek gevestigd. Door de korte lijnen kunnen wij snel schakelen en kunt u in een vertrouwde omgeving vaak direct terecht voor reparaties en kleurbepalingen.

U hoeft dus niet van het ene adres naar het andere, onze medewerkers vullen elkaar qua diensten goed aan.

Nieuwe patiënten
Er is bij ons nog plaats voor nieuwe patiënten/cliënten. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden op 0162-454044 of per email op info@tandartspraktijkarkendonk.nl.

Huisregels
Om onduidelijkheid te voorkomen hebben wij huisregels opgesteld met belangrijke zaken zoals afspraken, planning en financiën. Deze kunt u hier inzien en deze hangen ook ter info in onze wachtkamer.